Vacature Verkoopmedewerkers

Vind jij het leuk om te werken in een winkel? Heb jij daar al ervaring mee of wil je die opdoen? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en laat armoede jou niet onverschillig? Dan is de Wereldwinkel misschien wel iets voor jou. Bijzondere producten verkopen met een verhaal.

De Wereldwinkel Schiedam , de fairtrade cadeau winkel aan de Lange Achterweg 14, zoekt Medewerkers Verkoop (vrijwilligers functie) voor circa 5 uur per week.

Na een kennismakingsgesprek ga je je als verkoopmedewerker van de Wereldwinkel Schiedam bezig houden met alle handelingen die met verkoop te maken hebben. Dat kan zijn een praatje houden met klanten, achtergrondinformatie geven , bedienen van de kassa of inpakken. Dit is zomaar een greep uit de werkzaamheden waar we jou voor nodig hebben.

Wat bieden wij?

  • Enthousiaste en trouwe collega’s.
  • De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
  • De kans om bij te dragen aan een eerlijkere verdeling van welvaart.

Wereldwinkel Schiedam verkoopt unieke geschenkartikelen die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Met de verkoop van deze producten investeren Wereldwinkels in een leefbare en eerlijke wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd . Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen hierdoor toegang tot de Europese markt, een eerlijke prijs voor hun producten en de kans om een menswaardig bestaan op te bouwen. Armoede kan wél bestreden worden! Wereldwinkel Schiedam is een vereniging waar al het werk wordt gedaan door vrijwilligers.

Belangstelling of vragen?

Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@wereldwinkelschiedam.nl onder vermelding van Medewerker Verkoop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.