Activiteiten

Activiteiten binnen de winkel.

Maandelijks zijn er aanbiedingen van food of nijverheid.

In de fairtrade week in mei en oktober zijn er speciale acties.

Bij de Schiedamse brandersfeesten wordt altijd iets bijzonders bedacht.

Activiteiten buiten de winkel

Niet alleen in de winkel, ook daarbuiten is Wereldwinkel Schiedam actief.

Kerkverkoop

In de verschillende kerken zoals de Ark, Jacobuskerk en de Grote Kerk krijgen de bezoekers periodiek de gelegenheid om onze producten, vooral levensmiddelen, te kopen. Bij deze activiteit werken we samen met vrijwilligers van de kerken.

Kraamverkoop

Onze verkoopkraam vind je regelmatig bij Schiedamse evenementen oa. de kerstmarkt. Hierbij verkopen we niet alleen onze producten, maar ook het verhaal van de eerlijke handel. Organiseer je een evenement waarbij fair trade niet mag ontbreken, neem dan contact met info@wereldwinkelschiedam.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Geschenkpakketten

Wereldwinkel Schiedam biedt een uitgebreid assortiment aan om een pakket samen te stellen waarvan jij, de ontvanger én de fair trade producenten vrolijk van worden. Heb je meerdere pakketten nodig, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk, dan stellen we in overleg met jou, een pakket ‘op maat’ samen.

Laat je de keuze van het geschenk liever over aan de ontvanger dan kan dat met onze wereldwinkel cadeaubon. Kiezen voor een fair trade geschenkpakket is een keuze voor verandering en laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent.